Ο Ολυμπιακός, η κρούση για Φρανσίσκο και το «παράθυρο» για το καλοκαίρι του 2026 (vids) Ημερομηνία:
1/8/2025, 13:00 - Εμφανίσεις: 17
Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση γκαρντ και «χτενίζει» την αγορά, με ένα από τα ονόματα που έχει «συνδεθεί» με τους πρωταθλητές Ελλάδας να είναι και ο Σιλβέν Φρανσίσκο.
Ο Γάλλος γκαρντ που αγωνίζεται στη Ζαλγκίρις Κάουνας πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στη Λιθουανία, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να προχωράνε σε πρόταση για να τον αποκτήσουν.
Αναλυτικότερα, πριν από λίγο καιρό, ο Ολυμπιακός έκανε κρούση στη Ζαλγκίρις για τον Φρανσίσκο, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση, αφού ο Φρανσίσκο υπολογίζεται κανονικά.
Όπως προκύπτει από όσα τονίζει η ιστοσελίδα «Basket Overtime», οι Πειραιώτες δεν αποκλείεται να επανέλθουν, όμως μοιάζει δεδομένο ότι δεν θα προχωρήσει η μεταγραφή του Γάλλου στον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι.
Το «παράθυρο» που θα μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός είναι το καλοκαίρι του 2026 και ο λόγος είναι ότι ο Φρανσίσκο στην επέκταση που υπέγραψε πριν από μερικούς μήνες τοποθετήθηκε συγκεκριμένο buy out για να αποχωρήσει για το επόμενο καλοκαίρι.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 με την ομάδα του Κάουνας, όμως το 2026 έχει ένα αρκετά προσιτό buy out στο συμβόλαιο του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η αναφορά για τον Φρανσίσκο και ο Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός και ο Σιλβέν Φρανσίσκο της Ζάλγκιρις Κάουνας δεν κατέληξαν σε συμφωνία.
Η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο Ολυμπιακός ελπίζει να αποκτήσει τον Φρανσίσκο το επόμενο καλοκαίρι», τονίζει η εν λόγω σελίδα.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Ποιος είναι ο Φρανσίσκο που «ανακάλυψε» ο Σπανούλης Ο λόγος που ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τη Ζαλγκίρις, είναι διότι η αγορά είναι «στενή» και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και ο Φρανσίσκο αποτελεί έναν από τους κορυφαίους γκαρντ της περασμένης σεζόν.
Προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν ως ηγέτης της Ζαλγκίρις Κάουνας, μετρώντας 14.6 πόντους και 4.5 ασίστ κατά μέσο όρο, παίζοντας 25:30 λεπτά ανά αγώνα, ενώ ήταν πρώτος σκόρερ και πασέρ της Ζαλγκίρις.